Partners

GolfbrancheNetwerk streeft ernaar een overzicht aan te bieden voor diegene die een carrière in de sport ambieert. De partners van GolfbrancheNetwerk ondersteunen het initiatief.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van een partnerschap, dan kunt u contact opnemen met Sander Fonville via info@golfbranchenetwerk.nl of op 06-52520346.

NVG

De NVG is de ondernemersorganisatie voor de golfaccommodaties in Nederland en vertegenwoordigt ruim 75% van de volwaardige golfbanen in Nederland. De NVG behartigt de belangen van haar leden, draagt zorg voor kennisuitwisseling en – ontwikkeling en maakt zich sterk voor de ontwikkeling van golf in Nederland.

Lees meer..

NGF

De NGF is opgericht in 1914. Inmiddels zijn er ruim 370.000 golfers actief in Nederland welke ondergebracht zijn bij de ruim 270 golfverenigingen. Deze verenigingen maken gebruik van meer dan 200 golflocaties bestaande uit 9- of 18-holes golfbanen (of soms zelfs nog meer holes). Inmiddels is de golfmarkt een volwaardige branche met een zeer groot aantal professionele arbeidskrachten. 

Lees meer..

Jumbo Golf

Het is tijd voor een golfspecialist die alles heeft waar recreatieve én professionele golfers naar op zoek zijn. Dat is Jumbo Golf. Dankzij jouw wensen en met behulp van al onze medewerkers hebben we een uitgekiende formule ontwikkeld voor Jumbo Golf. We bieden je nóg lagere prijzen, een nóg grotere keuze en een nóg betere service, zowel online als in onze acht superstores in Nederland.

Lees meer..

NOWJOBS

De NOWJOBS app brengt ondernemers, waaronder golfbanen met gaten in de personeelsplanning razendsnel in contact met bijverdieners uit de regio. Met deze app spelen we sterk in op de verdere digitalisering van de recruitmentmarkt en de behoeftes van bedrijven die werken met een flexibele schil.  Ideaal voor de golfbranche. NOWJOBS is een 100% digitaal platform. Gemak, flexibiliteit en transparantie staan bij ons voorop.

Business of Sports Academy

Wij vinden het belangrijk dat welwillende professionals de kans krijgen om zich door goede docenten te laten voorzien van de juiste informatie. Daarom organiseren we met de Business of Sports Academy diverse opleidingen, van ééndaagse tot POST-HBO.

Lees meer..