Partners

GolfbrancheNetwerk streeft ernaar een overzicht aan te bieden voor diegene die een carrière in de sport ambieert. De partners van GolfbrancheNetwerk ondersteunen het initiatief.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van een partnerschap, dan kunt u contact opnemen met Sander Fonville via info@golfbranchenetwerk.nl of op 06-52520346.

NVG

De NVG is de ondernemersorganisatie voor de golfaccommodaties in Nederland en vertegenwoordigt ruim 75% van de volwaardige golfbanen in Nederland. De NVG behartigt de belangen van haar leden, draagt zorg voor kennisuitwisseling en – ontwikkeling en maakt zich sterk voor de ontwikkeling van golf in Nederland.

Lees meer..

NGF

De NGF is opgericht in 1914. Inmiddels zijn er ruim 370.000 golfers actief in Nederland welke ondergebracht zijn bij de ruim 270 golfverenigingen. Deze verenigingen maken gebruik van meer dan 200 golflocaties bestaande uit 9- of 18-holes golfbanen (of soms zelfs nog meer holes). Inmiddels is de golfmarkt een volwaardige branche met een zeer groot aantal professionele arbeidskrachten. 

Lees meer..

SportScoutz

SportScoutz is gespecialiseerd in de werving en selectie van gekwalificeerd personeel voor functies bij sport gerelateerde organisaties. SportScoutz is een bureau dat in de verschillende takken van sport bedrijven heeft voorzien heeft van de juiste kandidaten en met succes geholpen heeft met het vervullen van vacatures.

Lees meer..

Business of Sports Academy

Wij vinden het belangrijk dat welwillende professionals de kans krijgen om zich door goede docenten te laten voorzien van de juiste informatie. Daarom organiseren we met de Business of Sports Academy diverse opleidingen, van ééndaagse tot POST-HBO.

Lees meer..

Wagner Group | Sport Management

Master of Sport Management (MBA): 2-jarige opleiding voor managers en professionals die werken en denken op HBO-plus (met +- 5 jaar werkervaring) of academisch niveau. Sport ontwikkelt zich tot een mondiale branche met grote invloed op de maatschappij. Het is een terrein waarin belangen op het gebied van vrije tijd, performance en economie steeds verstrengeld raken. Wagner Group | Sport Management leidt kandidaten op tot een professionele sportmanager en sportondernemer om deze belangen op een evenwichtige manier te verenigingen in een succesvolle maatschappelijke onderneming.

Lees meer..